Svet-Stranek.cz
www.detektorfooffr.freepage.cz
DETEKTOR fooffr

Jaký používám detektor kovů:www.detektorfooffr.freepage.cz

Jaký používám detektor kovů

Detektor Garrett ACE 250.

Garrett ACE 250 je vybaven exkluzivní Graphic Target ID technologií, která zobrazuje pravděpodobnou identifikaci cíle podél horizontální stupnice tak, že označuje předměty od nízko vodivých cílů (např. železo) nalevo až do vysoce vodivých kovů (stříbrná mince) vpravo.

Citlivost - u detektoru Garrett ACE 250 je 8 stupňů citlivosti pro správné nastavení v daných podmínkách. Při nastavené vyšší citlivosti má detektor větší hloubkový dosah.
Uživatelské režimy - detektor ACE 250 má 5 přednastavených programů pro hledání: All-metal, Šperky, Mince, Relics, Custom (vlastní nastavení). Vlastní nastavení se upravuje tlačítkem ELIM. V režimu All-metal detektor signalizuje všechny kovy. V režimech Mince, Šperky a Relics jsou nastavené různé diskriminační programy tak, aby byla potlačena signalizace nežádoucích kovů a detektor reagoval pouze nachtěné cíle z barevných kovů.

[F313024C]

Ukazatel hloubky - Garrett ACE 250 zobrazuje 4 stupně pravděpodobné hloubky uložení předmětu v zemi. Hloubkoměr je kalibrovaný na předměty velikosti mince a hloubka se zobrazuje v palcích.
Tóny - detektor kovu Garrett ACE 250 má hlubší tóny pro železo, střední pro většinu klenotů a vysoké tóny pro vysoce vodivé cíle, například stříbrné mince. Díky tomu není nutné neustále sledovat displej, protože již podle tónu poznáme pravděpodobný druh kovu. Detektor používá speciální Gong pro signalizaci mincí.
Pinpoit - slouží k přesnému dohledání cíle. Během použití se zobrazuje intenzita signálu cíle a pravděpodobná hloubka.
Napájení - detektor Garrett ACE 250 je napájen čtyřmi kusy 1,5V AA (tužkové) články.

Pro větší dosah a pokrytí terénu používám větší cívku 9 x 12".

Specifikace:
Přenos 6,5 kHz
Cívka 6,5 x 9"
Výstup audio repro + sluchátka
Displej LCD
Hmotnost 1,2 kg
Délka 113 - 126 cm
Sluchátka vstup 6,3 mm
Napájení 4 x AA